Wat kan ik zelf doen ?Vraag middels onderstaand contactformulier kosteloos een
boekje aan waarin u uw laatste wensen kenbaar kunt maken.


Deze wilsbeschikking is een schriftelijk document, waarin u de wensen betreffende uw uitvaart kenbaar maakt.
Met het opstellen van deze wilsbeschikking legt u uw eigen individuele wensen vast. Uw partner en/of kinderen hoeven deze niet te ondertekenen. Het is natuurlijk wel van belang dat u deze wilsbeschikking met uw naasten bespreekt.
 
Er is echter een belangrijk verschil tussen een wilsbeschikking en een testament. Hoewel een testament ook uitvaartwensen kan omvatten, wordt een testament vaak bekeken nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden. Een testament kan vaak alleen geopend worden met een verklaring van overlijden, deze verklaring wordt pas enkele dagen na het overlijden afgegeven. De uitvaart is dan al vastgelegd of heeft al plaatsgevonden en de eventuele wensen beschreven in het testament zijn dan vaak niet meer te vervullen.
Een wilsbeschikking daarentegen wordt bekeken direct na het overlijden. Wanneer uw naasten samen met de uitvaartverzorger de wensen betreffende uw uitvaart bespreekt wordt deze wilsbeschikking als leidraad gebruikt.

Persoonlijk gesprek:

Wilt u liever in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar maken of heeft u hierin advies nodig, wij staan u graag te woord. Na afspraak komen wij bij u thuis of komt u naar ons uitvaartcentrum. Ook dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. 

Bel voor een afspraak: 073 642 0 281


  Vraag kosteloos een wensenboekje aan middels onderstaand contactformulier

Contactgegevens