Over Ons

Over ons
Het team van Klopper & Kramer bestaat uit verschillende medewerkers. Peter is de algemeen medewerker die zich onder andere ontfermt over het drukwerk en chauffeert. Carina is de stem aan de telefoon tijdens kantoortijden. Als secretaresse is ze onder andere verantwoordelijk voor de administratie. Boyd is algemeen medewerker uitvaartcentrum en houdt zich vooral bezig met de werkzaamheden van het uitvaartcentrum. Tot slot zijn er drie uitvaartleiders: Roland Kramer, tevens eigenaar van Klopper & Kramer, John Brouwers en Lobke Kramer. Uw eerste aanspreekpunt zijn zij. Als u buiten kantoortijden belt, krijgt u altijd één van deze drie aan de telefoon. “We kunnen niet zonder ons team”, vertelt Roland.

Roland is het vak ingerold via zijn vader die de uitvaartonderneming in Den Bosch opzette. “Ik heb er nooit over nagedacht. Van jongs af aan ging ik gewoon mee en leerde het vak van binnenuit kennen. Het is mooi werk waar veel dankbaarheid bij komt kijken. Want als je steun kan bieden tijdens verdrietige momenten en kan zorgen dat er een uitvaart komt die recht doet aan een overledene, dan voel ik mij dankbaar. Elke keer weer”, legt Roland uit. 
 
  Roland Kramer

Naast zijn werk is Roland graag in de natuur te vinden. Op zijn paard of wandelend in het bos met zijn honden.
Ook zwemmen behoort tot een favoriete bezigheid van Roland. Bij het tweejaarlijks terugkerend evenement Swim to fight Cancer is hij vanaf het begin een fanatiek deelnemer. Ook houdt Roland zich bezig als examinator van de STIVU. Het afnemen van de mondelinge examens van de aankomende generatie uitvaartverzorgers in Nederland.
 
  John Brouwers

John wist al jong dat hij het uitvaartvak in wilde gaan. “Ik was, geloof ik, zeventien toen ik Roland benaderde. Hij vertelde me dat ik over een jaar of vier nog eens terug moest komen. Mits ik er dan nog hetzelfde over dacht. De aanhouder wint, dus startte ik bij Klopper & Kramer en werk er al meer dan 20 jaar met veel plezier”, lacht John. Voor John bestaat ontspanning uit een tochtje op zijn motor of een eind varen op zijn boot.
                                                      
   Lobke Kramer

Lobke heeft opleidingen gedaan in management en haar studie in het uitvaartwezen afgerond. Om aan de studie Uitvaartverzorg(st)er te mogen beginnen geldt een minimale leeftijd van 23 jaar. Gezien de achtergrond van Lobke heeft zij de met de opleiding al eerder mogen starten. Net als haar vader is zij gewoon het vak binnen gerold. Het zit ook bij haar in de genen. Haar jonge gezin vergt veel van haar vrije tijd maar als er wat tijd over blijft houdt zij zich graag bezig met paardrijden.
 
 
 Carina Hulsker 
     
      

 Peter Verhoeven             
       

 Boyd Kramer
                                                                                

Wat dit team verbindt, is de warme betrokkenheid en hoogstaande kwaliteit die ieder persoon elke dag weer waarmaakt.
“Het team maakt van Klopper & Kramer het bedrijf dat staat voor de gedachte: ‘dan voel ik mij veilig en vertrouwd’. Zo hoort het ook”, aldus Roland.

Geschiedenis
Al sinds 1910 is Klopper & Kramer een echt familiebedrijf dat gestart is in Nijmegen door de heren Klopper en Kramer. Klopper & Kramer bestaat in ´s-Hertogenbosch sinds 1949. In dat jaar zat ´s-Hertogenbosch ernstig verlegen om een uitvaartverzorging. De heer Jan Kramer, vader van de huidige eigenaar Roland, werd door de toenmalige bisschop Mgr. Mutsaers van het Bisdom ’s-Hertogenbosch benaderd. Hij accepteerde de uitnodiging. Al gauw werd Klopper & Kramer een begrip in de regio. Hij is actief gebleven bij Klopper & Kramer tot zijn overlijden op 25 april 1991. Zijn zoon Roland Kramer is sindsdien de eigenaar van de uitvaartonderneming. Onder zijn leiding blijft Klopper & Kramer zich vernieuwen. Klopper & Kramer kent een Rooms Katholieke oorsprong. Maar we werken veel breder dan dat. Iedereen is welkom bij ons. Daarom hebben we onze naam ingekort tot Klopper & Kramer Uitvaartzorg.
 
Cookie instellingen