Verzekeren , deposito , sparen

Heeft u al een bedrag gereserveerd voor uw uitvaart? Of wilt u zich verzekeren? Zelf sparen lijkt ook een prima optie.

 

Uitvaartwensen

Onze uitvaartadviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Hij geeft inzicht in de kosten van uw uitvaart en legt -desgewenst- uw wensen vast in een wilsbeschikking, zodat uw wensen vast liggen en u uw nabestaanden hierover kunt informeren.

Sparen

U kunt de kosten van uw uitvaart bij elkaar sparen. Groot voordeel is dat u geen kosten aan de verzekeraar hoeft te betalen. Nadeel van zelf sparen is dat de rente op uw spaargeld vaak lager is dan het rendement dat een verzekeraar maakt, daardoor is sparen vaak toch minder aantrekkelijk dan het lijkt. Komt bij dat je het complete bedrag voor de uitvaart eigenlijk vanaf de eerste dag beschikbaar moet hebben. Een overlijden komt immers altijd onverwacht.

Deposito

Als u het bedrag voor uw uitvaart reeds bij elkaar gespaard heeft, kunt u dit via een deposito direct al voldoen. Groot voordeel is dat het bedrag op uw naam gereserveerd blijft staan op een derdenrekening van de Stichting Klopper & Kramer Depositofonds. De stichting vergoedt de wettelijke rente op uw ingelegde kapitaal. De rente wordt automatisch toegevoegd aan uw kapitaal, om stijging van de uitvaartkosten op te vangen. Een deposito geeft zekerheid en neemt zorg weg bij uw nabestaanden. Een deposito is vooral interessant als u op leeftijd bent en een deel van uw vermogen wilt reserveren voor uw uitvaart.

 

Klopper & Kramer verzekerde uitvaartzorg

Als u het bedrag nog niet bij elkaar gespaard heeft en sparen u geen voordeel oplevert, kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. De verzekering zorgt ervoor dat u te allen tijde -wanneer het overlijden ook plaats vind- verzekerd bent dat u uw nabestaanden niet met kosten voor uw uitvaart opzadelt.

Klopper & Kramer heeft in samenwerking met verzekerde uitvaartzorg een eigen verzekering ontwikkeld. Onze verzekering heeft als voordeel dat de premie tijdelijk en gelijkblijvend is. De uitkering wordt -na toestemming- direct aan ons overgemaakt, zodat uw nabestaanden volledig ontzorgd worden.

Klopper & Kramer verzekerde uitvaartzorg combineert het beste van twee werelden: de zekerheid van een verzekering en de zorg van uw lokale en betrokken uitvaartverzorger.

De uitvaartverzorger van Klopper & Kramer informeert u graag over de mogelijkheden om uw uitvaart volledig naar uw wens samen te stellen. Op basis van uw wensen geeft hij inzicht in de kosten. Hij rekent voor hoeveel u maandelijks zou moeten sparen en hoeveel de premie bedraagt in uw situatie voor de Klopper & Kramer verzekerde uitvaartzorg.
 

Voordelen van Klopper & Kramer verzekerde uitvaartzorg

  • uitvaart naar wens samenstellen met uitvaartverzorg(st)er;
  • uw wensen vastleggen in een wilsovereenkomst;
  • vaste lage maandelijkse premie;
  • tijdelijke premiebetaling, naar keuze 30 jaar, tot 65 jaar of tot 85 jarige leeftijd;
  • periodiek bespreken van uw uitvaartwensen;
  • verzorgen van uw uitvaart conform vastgelegde wensen door
  • Klopper & Kramer uitvaartzorg;
  • geen administratieve rompslomp.
  • De verzekeraar verrekend het kapitaal rechtstreeks met ons.

 

Lage kosten

De Klopper & Kramer verzekerde uitvaartzorg heeft geen verborgen kosten. Provisie is geen onderdeel van de premie. Voor het afsluiten van de verzekering brengen wij eenmalig € 50 in rekening. Per gezin betaalt u maximaal € 100 afsluitkosten. Meer over de Klopper & Kramer verzekerde uitvaartzorg leest u in ons dienstverleningsdocument.

Meer informatie over uitvaartverzekeringen?