Over Ons

Over ons

Het team van Klopper & Kramer bestaat uit verschillende mederwerkers. Peter is de algemeen medewerker die zich onder andere ontfermt over het drukwerk en chauffeert. Carina is de stem aan de telefoon tijdens kantoortijden. Als secretaresse is ze onder andere verantwoordelijk voor de administratie. Tot slot zijn er twee uitvaartbegeleiders: Roland Kramer, tevens eigenaar van Klopper & Kramer en John Brouwers. Uw eerste aanspreekpunt is Roland of John. Als u buiten kantoortijden belt, krijgt u altijd één van deze heren aan de telefoon. “We kunnen niet zonder ons team”, vertelt Roland.

Roland is het vak ingerold via zijn vader die de uitvaartonderneming in Den Bosch opzette. “Ik heb er nooit over nagedacht. Van jongs af aan ging ik gewoon mee en leerde het vak van binnenuit kennen. Het is mooi werk waar veel dankbaarheid bij komt kijken. Want als je steun kan bieden tijdens verdrietige momenten en kan zorgen dat er een uitvaart komt die recht doet aan een overledene, dan voel ik mij dankbaar. Elke keer weer”, legt Roland uit. Naast zijn werk is Roland graag in de natuur te vinden. Op zijn paard, samen met zijn kinderen in de stal of wandelend in het bos met zijn honden.

John wist al jong dat hij het uitvaartvak in wilde gaan. “Ik was, geloof ik, zeventien toen ik Roland benaderde. Hij vertelde me dat ik over een jaar of vier nog eens terug moest komen. Mits ik er dan nog hetzelfde over dacht. De aanhouder wint, dus startte ik bij Klopper & Kramer en werk er al 20 jaar met veel plezier”, lacht John. Voor John bestaat ontspanning uit een motortochtje of aan de zijlijn staan bij het voetballen van zijn zoon. “Daarnaast ben ik betrokken bij de organisatie van het G-team van mijn zoon. Zo sponsoren wij dit team, bijvoorbeeld door het aanschaffen van nieuwe tenues.”

Wat dit team verbindt, is de warme betrokkenheid en hoogstaande kwaliteit die ieder persoon elke dag weer waarmaakt. “Het team maakt van Klopper & Kramer het bedrijf dat staat voor de gedachte: ‘dan voel ik mij veilig en vertrouwd’. Zo hoort het ook”, aldus Roland.

Geschiedenis

Al sinds 1910 Klopper & Kramer is een echt familiebedrijf dat gestart is in Nijmegen plm 1910 door de heren Klopper en Kramer. Klopper & Kramer bestaat in ´s-Hertogenbosch sinds 1949. In dat jaar zat ´s-Hertogenbosch ernstig verlegen om een uitvaartverzorging. De heer Jan Kramer, vader van de huidige eigenaar, werd door de toenmalige bisschop Mgr. Mutsaers van het Bisdom ’s Hertogenbosch benaderd. Hij accepteerde de uitnodiging. Al gauw werd Klopper & Kramer een begrip in de regio. Hij is actief gebleven bij Klopper & Kramer tot zijn overlijden op 25 april 1991. Zijn zoon Roland Kramer is sindsdien de eigenaar van de uitvaartonderneming. Onder zijn leiding blijft Klopper & Kramer zich vernieuwen. Klopper & Kramer kent een Rooms Katholieke oorsprong. ‘Maar we werken veel breder dan dat. Iedereen is welkom bij ons. Daarom hebben we onze naam ingekort tot Klopper & Kramer, uitvaartzorg’, legt Roland uit.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.