Uitvaartcentrum met drukkerij

Uitvaartcentrum met drukkerij

‘Mede dankzij jullie hebben wij een mooie herinnering aan deze bijzondere dag’
A. Hoedemakers –van den Berg.

Wij hebben een eigen uitvaartcentrum. Daar kan uw dierbare worden verzorgd en opgebaard.  Wilt u uw dierbare zelf verzorgen, dan bieden we u daarvoor alle ruimte. Hetzelfde geldt voor rituele wassingen. Laat ons weten of u wensen heeft over de verzorging.

U kunt op momenten die u uitkomen, alleen, met familie, vrienden en kennissen afscheid nemen van de overledene. Als u even belt, zorgen we ervoor dat u in alle rust ons uitvaartcentrum tot uw beschikking heeft. Aan de koffietafel kunt u tot rust komen en bijpraten. We hebben ons centrum zo ingericht dat familie van de overledene zich gesteund en warm voelt. Er is ruimte voor tradities en rituelen. Dat vinden we belangrijk, want afscheid nemen doe je maar één keer en moet zorgvuldig gebeuren.

Een ander voordeel van ons uitvaartcentrum is dat we het drukwerk in eigen beheer verzorgen. Daarmee garanderen we de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Bovendien kunnen we op uw persoonlijke wensen inspringen. Wilt u eigen teksten, afbeeldingen of foto’s gebruiken? Dat kan. Uiteraard hebben we veel voorbeelden en inspiratieboeken waar u uit kunt putten. Ontdekt u dat er meer gasten op de uitvaart komen, dan kunnen we op het laatste moment nog bijdrukken. Ook dat is een voordeel van een eigen drukkerij. Zo kunnen we garanderen dat elk detail klopt.

Vandaag begraaf ik jou in mij
Niet in de aarde, niet in die kist
Niet bij die bomen in de ochtend mist
Daar ben jij niet, jij bent veilig in mij
(Rob de Nijs)

Bel voor meer informatie naar 073 6 420 281 of vul het contactformulier hieronder in.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.