Oudere berichten

1 oktober 2014
Zielen in Gedachten
Overleden geliefden gedenken in een sfeervolle omgevingLogo_Zielen_in_Gedachten_6x6cm

Zielen in Gedachten is een jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst voor iedereen die hun overledenen in een sfeervolle, ingetogen omgeving wil gedenken. Alleen of met anderen in gedachten stilstaan bij overledenen ongeacht waar deze begraven of gecremeerd zijn. Een sfeervol uitgelichte route voert langs o.a. muziek, rituelen, beelden, verhalen en poëzie. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten.

Wanneer en waar?

Begraafplaats Orthen stelt het terrein en faciliteiten beschikbaar voor deze jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst die voor iedereen gratis toegankelijk is. De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 1 november 2014 van 18.00 – 20.00 uur. Wij presenteren een doorlopend programma, dat zich herhaalt. U bent tussen deze tijden van harte welkom op Begraafplaats Orthen aan de Fort Orthenlaan in ‘s-Hertogenbosch.

Zielen in Gedachten is een samenwerkingsverband van drie uitvaartondernemingen uit ‘s-Hertogenbosch en omgeving:

Coöperatie DELA
Dorien de Nijs uitvaartbegeleiding
Klopper & Kramer uitvaartzorg
WoordenWel

Kijk voor meer informatie op www.zieleningedachten.nl

12 september 2014
Beste sponsor,

Over twee dagen is het zo ver… zondag 14 september… Swim to Fight Cancer!
Op dit moment hebben ongeveer een 600 deelnemers meer als € 400.000,– opgehaald. Ik ben nu maanden aan het trainen en het verschil tussen nu en de eerste keer is 2 kilometer. Ik zwem nu op mijn gemak zo’n twee-en-halve kilometer… maar letterlijk op mijn gemak! Bij elke training  lukt het me namelijk maar niet om NIET als laatste aan te komen… Maar ik haal het wel!! En het is geworden zoals ik het een paar maanden geleden heb geschreven: “Het meedoen aan Swim to Fight Cancer is voor mij niet alleen een statement… Ik zal er ook daadwerkelijk voor moeten gaan trainen en net zoals het ondersteunen van deze actie, kan dat absoluut geen kwaad.” Voor mezelf heb ik uitgemaakt dat ik géén deelnemer ben, maar een FIGHTER.

Deze actie heeft eigenlijk alleen maar positieve kanten: Mijn conditie is “nog meer” verbeterd… Jullie hebben via mij gesponsord, voor plm. € 2.500,00, voor onderzoek tegen kanker. DANK-JE-WEL!!! En ik beloof jullie:
Ik zal zwemmen als een eend!

Ik hoop dat jullie zondag de sfeer komen proeven… want volgens mij word het een geweldig gezellig evenement.

De Officiële start is om 12.00 uur aan de Grote Hekel. ( Dit is op de hoek Pettelaarseweg – Zuidwal ). Ik zwem in Golf 24 – Startnummer 336 – Startvak 4 – Tijdstip vertrek 13.06 uur. De aankomsttijd zal afhangen van jullie support. Mijn vermoedelijke aankomsttijd verwacht ik ongeveer om 14.40 uur, aan de Van der Does de Willeboissingel – ter hoogte van het Paters Capucijnenklooster.

Nogmaals DANK-JE-WEL en misschien tot zondag!

SwimToFightCancer-Banner

26 mei 2014
Ook Roland Kramer zwemt mee in: Swim to Fight Cancer

Als uitvaartverzorger zie ik tè vaak de gevolgen die kanker ook kan veroorzaken. Het verdriet dat deze ziekte met zich meebrengt en het verdriet dat deze ziekte achterlaat is onbeschrijfelijk groot. Ik weet dit denk ik als geen ander. Als ik door mijn bijdrage maar ergens een beetje leed kan verzachten, is deze actie voor mij al geslaagd. Het meedoen aan Swim to fight Cancer is voor mij niet alleen een statement… Ik zal hiervoor daadwerkelijk moeten gaan trainen. En net zoals het ondersteunen van deze actie, kan dat absoluut geen kwaad.

Wilt u mij en daarmee het KWF ondersteunen dan kunt u een donatie doen op mijn persoonlijke pagina.
Klik hiervoor op onderstaand logo.

Roland Kramer

SwimToFightCancer-Banner

14 oktober 2013
Nieuw interieur koffiekamer

Klopper & Kramer Uitvaartzorg heeft in de afgelopen maanden het interieur van het Uitvaartcentrum in een nieuwe jas gestoken. Niet alleen nieuwe meubels, maar ook het audiovisuele aspect is vernieuwd. We kunnen vandaag de dag heel veel met geluid, foto’s en film e.d.! Dus waarom niet bij uitvaarten… Zo kunnen we “afscheid nemen” nog meer dimensie geven! De reacties zijn alom lovend! Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, maar vooral met het feit dat we nog meer service kunnen bieden!

Koffiekamer klaar

 

25 september 2013
Opening Strooiveld begraafplaats Orthen

Onlangs is op de begraafplaats Orthen te ’s-Hertogenbosch een strooiveld aangelegd. Dit strooiveld, te bereiken via een slingerend houten vlonderpad vanaf de Heesterlaan, bestaat uit een glooiende grasvlakte met stenen bloementafels en is gelegen in het noord-oostelijk deel van de begraafplaats. Het veld – doorkruist door een zerkenpad – is omzoomd met een taxushaag en tal van mooie bomen. Aan de rand van het veld biedt een lange bank bezoekers mogelijkheid wat langere tijd te op deze plek te verblijven; hier bevindt zich tevens een gedenkzuil waar naamplaatjes van de overledenen bevestigd kunnen worden.  Asverstrooiingen kunnen zowel op het veld als in het aangrenzende Acaciabos plaatsvinden. Met de aanleg van het strooiveld heeft Begraafplaats Orthen haar funeraire dienstverlening verder uitgebreid.

DSCF0759

4 februari 2012
JC1 van HC Den Bosch 2e geworden tijdens Nederlands Kampioenschap

Bij de Nederlands kampioenschappen zaalhockey is JC1 van HC Den Bosch 2e geworden. In een zinderende finale die nipt werd verloren met 4-3 nam JC1 de zilveren medaille mee naar Den Bosch.

Wij als sponsor van JC1 zijn trots op deze knappe prestatie en feliciteren de jongens van JC1.
Tevens wensen wij JC1 veel succes toe in het nieuwe veldseizoen.

Nederlands Kampioenschap
4 oktober 2012
Zielen in Gedachten Overleden geliefden gedenken in een sfeervolle omgeving

Zielen in Gedachten is een jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst voor iedereen die hun overledenen in een sfeervolle, ingetogen omgeving wil gedenken. Alleen of met anderen in gedachten stilstaan bij overledenen ongeacht waar deze begraven of gecremeerd zijn. Een sfeervol uitgelichte route voert langs o.a. muziek, rituelen, beelden, verhalen en poëzie. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten.
Wanneer en waar?

Begraafplaats Orthen stelt het terrein en faciliteiten beschikbaar voor deze jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst die voor iedereen gratis toegankelijk is. De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 3 november 2012 van 18.00 – 20.00 uur. Wij presenteren een doorlopend programma, dat zich herhaalt. U bent tussen deze tijden van harte welkom op Begraafplaats Orthen aan de Fort Orthenlaan in ‘s-Hertogenbosch.

Zielen in Gedachten is een samenwerkingsverband van vier uitvaartondernemingen uit ‘s-Hertogenbosch en omgeving:

Andas uitvaartbegeleiding
Dela uitvaartverzorging
Dorien de Nijs uitvaartbegeleiding
Klopper & Kramer uitvaartzorg

Kijk voor meer informatie op www.zieleningedachten.nl

12 februari 2012 Jeugd A1 Kampioen van Nederland

Klopper & Kramer sponsor van JA1 van HC Den Bosch feliciteert het team met het behaalde Nederlands Kampioenschap Zaalhockey. We zijn kampioen van Nederland !!! In een spannende finale werd met 6 -1 van Victoria (Rotterdam) gewonnen, ruime cijfers en een terechte overwinning. Met de zege op het NK sluiten de jongens een uiterst succesvol zaalseizoen af. Naast dit NK wonnen ze ook het prestigieuze landelijke Mercian Indoor toernooi en natuurlijk het zuid Nederlands Kamioenschap, waar ze ook de fair play prijs ontvingen. Graag willen wij bij deze iedereen van harte bedanken die aan dit succes heeft bijgedragen. Na een verdiende break, pakken we vanaf 10 maart de veldcompetitie weer op. En wie weet …. ! Blijf op de hoogte en volg de jongens op weg naar de top, via facebook.com/HCDBJA1

11 januari 2012 Onze website in een nieuw jasje

Uitvaartonderneming Klopper & Kramer heeft zichzelf een nieuw pak aangemeten. Een nieuwe website, een frisse huisstijl en een mooi logo. “Het werd tijd dat we alles eens onder handen namen. Als ondernemer vergeet je soms dat een website, of een brief, visitekaartjes zijn van je bedrijf. Het werk gaat altijd voor”, vertelt Roland Kramer. “Toch hebben we de tijd genomen om alles aan te pakken. Wij zijn trots op het resultaat”, beaamt John Brouwers. En, wat vindt u van het resultaat?

uit de branche

4 januari 2012
Derde editie Herinneringsminuut groot succes

Vrijdagavond 30 december dachten ruim 1.6 miljoen Nederlanders aan iemand die hen ontvallen is tijdens de Herinneringsminuut die tegelijkertijd werd uitgezonden op Nederland 1, RTL4, SBS6 en de regionale zenders. Bijna 2.5 miljoen mensen zagen hoe Willeke Alberti de Herinneringsminuut inleidde waarna een stille minuut lang kaarsvlammetjes met namen in beeld gebracht werden. Inmiddels zijn al meer dan 7000 kaarsjes via www.herinneringsminuut.nl ontstoken.

22 juni 2007
Pauselijke onderscheiding voor Roland Kramer

Aan Roland Kramer, eigenaar van Klopper & Kramer / r.-k. begrafenisonderneming te ’s-Hertogen-bosch is op vrijdag 22 juni de Pauselijke Onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice uitgereikt. De voor hem totaal onverwachte erkenning, werd hem toegekend voor meer als 25 jaar werkzaam te zijn in de uitvaartverzorging, het blijven handhaven van de naam r.-k. begrafenisonderneming en het met zorg uitvoeren van uitvaarten voor de verschillende kloosterordes binnen het Bisdom
’s-Hertogenbosch. Ook werd hij geprezen voor zijn werkzaamheden en inzet voor kerk en maatschappij. De eervolle onderscheiding werd, namens het Bisdom, aan Roland Kramer uitgereikt door emeritus pastoor Pater Piet Dingenouts.

onderscheiding-roland

14 maart 2007
Keurmerk Uitvaartzorg voor Klopper & Kramer Uitvaartverzorging

Op woensdag 14 maart 2007 zijn voor het eerst uitvaartverzorgende bedrijven gecertificeerd voor het Keurmerk Uitvaartzorg. Onder de eerste 30 bedrijven behoort nu ook Klopper & Kramer.

Wat houdt het Keurmerk in en hoe is het ontstaan?
In een gemeenschappelijke uiting licht de gecertificeerde toe:

“Vanwege het feit dat twee jaar geleden nogal wat misstanden aan het licht kwamen, is de uitvaartbranche begonnen met het oprichten van een keurmerk.
De oprichting van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en het certificeren van de ondernemingen door deskundige certificatie-instelling als het internationale BSI, moet er toe leiden dat de uitvaartverzorgende bedrijven getoetst kunnen worden.”
Uitvaartverzorging Klopper & Kramer hoort bij de eerste particuliere Noord-Brabantse Uitvaartverzorgende bedrijven die dit certificaat in ontvangst mocht nemen en daar is ze, terecht, trots op. “Natuurlijk vinden wij het onze plicht om nabestaanden zo goed mogelijk te begeleiden, in die zin is dit keurmerk een goede meetlat voor ons. Het Keurmerk Uitvaartzorg is bedoeld als garantie voor de consument, die in een moeilijke periode, namelijk het moment dat er net een dierbare is overleden, in een zeer korte tijd moeilijke besluiten moet nemen. Het Keurmerk zorgt ervoor dat de consument weet dat men er vanuit kan gaan in vertrouwde handen te zijn”, aldus het zojuist onderscheiden bedrijf.

Bij vragen als welke uitvaartondernemer moet ik bellen, wat zullen de kosten van de uitvaart zijn, hoe gaat alles in zijn werk, moet men op een eerlijke en correcte wijze informatie verstrekken. Ook na de uitvaart wordt de nabestaanden gevraagd om zijn mening te geven over de verleende diensten. Dit geeft een goed beeld van hoe de klanten de dienstverlening ervaren. Deze informatie kunnen de uitvaartverzorgers van Klopper & Kramer gebruiken om hun dienstverlening nog verder te optimaliseren. Tevens zorgt het keurmerk ervoor dat het kaf van het koren gescheiden wordt.

Het belangrijkste van het Keurmerk is, dat het de uitvaartverzorgende bedrijven toetst op zaken die voor de nabestaanden essentieel zijn. Deze zijn: integriteit, transparantie en professionaliteit.
Op deze onderdelen zijn we dan ook zwaar aan de tand gevoeld.

“Juist daarom zijn we er trots op dat we het certificaat hebben mogen ontvangen”, aldus Roland Kramer en John Brouwers van
Uitvaartverzorging en Klopper & Kramer.

onderscheiding-john

©2017 Klopper & Kramer | Realisatie website:Top-Webdesign.nl