Verzekeren, deposito of sparen?

Verzekeren, deposito of sparen?

Heeft u al een bedrag gereserveerd voor uw uitvaart? Of wilt u zich verzekeren? Zelf sparen lijkt ook een prima optie.

Uitvaartwensen

Onze uitvaartadviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Hij geeft inzicht in de kosten van uw uitvaart en legt -desgewenst- uw wensen vast in een wilsbeschikking, zodat uw wensen vast liggen en u uw nabestaanden hierover kunt informeren.

Sparen

U kunt de kosten van uw uitvaart bij elkaar sparen. Groot voordeel is dat u geen kosten aan de verzekeraar hoeft te betalen. Nadeel van zelf sparen is dat de rente op uw spaargeld vaak lager is dan het rendement dat een verzekeraar maakt, daardoor is sparen vaak toch minder aantrekkelijk dan het lijkt. Komt bij dat je het complete bedrag voor de uitvaart eigenlijk vanaf de eerste dag beschikbaar moet hebben. Een overlijden komt immers altijd onverwacht.

Deposito

Als u het bedrag voor uw uitvaart reeds bij elkaar gespaard heeft, kunt u dit via een deposito direct al voldoen. Groot voordeel is dat het bedrag op uw naam gereserveerd blijft staan op een derdenrekening van de Stichting Klopper & Kramer Depositofonds. De stichting vergoedt de wettelijke rente op uw ingelegde kapitaal. De rente wordt automatisch toegevoegd aan uw kapitaal, om stijging van de uitvaartkosten op te vangen. Een deposito geeft zekerheid en neemt zorg weg bij uw nabestaanden. Een deposito is vooral interessant als u op leeftijd bent en een deel van uw vermogen wilt reserveren voor uw uitvaart.

Klopper & Kramer verzekerde uitvaartzorg

Als u het bedrag nog niet bij elkaar gespaard heeft en sparen u geen voordeel oplevert, kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. De verzekering zorgt ervoor dat u te allen tijde -wanneer het overlijden ook plaats vind- verzekerd bent dat u uw nabestaanden niet met kosten voor uw uitvaart opzadelt.

Klopper & Kramer heeft in samenwerking met verzekerde uitvaartzorg een eigen verzekering ontwikkeld. Onze verzekering heeft als voordeel dat de premie tijdelijk en gelijkblijvend is. De uitkering wordt -na toestemming- direct aan ons overgemaakt, zodat uw nabestaanden volledig ontzorgd worden.

Bel voor meer informatie naar 073 6 420 281 of vul het contactformulier hieronder in.

Meer informatie over uitvaartverzekeringen?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.